Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

65,000 eur
956 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 22:09

Контакт: SONJA

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

1 eur
0 eur/m2

Површина: 113m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:46

Контакт: Abc Dom

Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Orce nikolov

Деловен Простор во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:35

Контакт: dukan Mida

Продажба

markov manastir

Плац во Скопје, Останато

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 08:34

Контакт: ljupco

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

1,150 eur
17 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 22:08

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
25 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 22:08

Контакт: SONJA

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

65,000 eur
1,182 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 14:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Prostran stan u Kavali!

Стан во Грција,

32,000 eur
416 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 12:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Stan u Peraia - 30m od mora!

Стан во Грција,

55,000 eur
1,222 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 11:12

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 97m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 14:52

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 13:29

Контакт: Abc Dom

Продажба

Plac

Плац во Скопје, Автокоманда

100 eur
0 eur/m2

Површина: 1674m2

Телефон:

Објавен на: 15.01.2018 19:19

Контакт: М

Продажба

Аеродром

Стан во Скопје, Аеродром

90,000 eur
989 eur/m2

Површина: 91m2

Телефон: 075 336-667

Објавен на: 14.01.2018 19:31

Контакт: Виктор

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.01.2018 12:42

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 17:08

Контакт: Snezana

Продажба

Kavala

Стан во Грција,

52,000 eur
650 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 11.01.2018 12:12

Контакт: Ana Mayorov

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 505 записи.