Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Ул.Петар Драпш бр.2А

Деловен Простор во Скопје, Кисела вода

28,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 28m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 08:13

Контакт: Предраг

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 16:02

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

25,000 eur
45 eur/m2

Површина: 557m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.12.2017 13:30

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.12.2017 13:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.12.2017 13:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 204m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.12.2017 13:02

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Автокоманда

1 eur
0 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 12:40

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 12:02

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Мичурин

1 eur
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 11:31

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Мичурин

1 eur
0 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 10:45

Контакт: Abc Dom

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

34,000 eur
971 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 26.12.2017 22:25

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

30,000 eur
33 eur/m2

Површина: 923m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.12.2017 16:04

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Бутел 1

80,000 eur
118 eur/m2

Површина: 680m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.12.2017 15:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

21 eur
0 eur/m2

Површина: 2000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.12.2017 15:05

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 наредна страна последна страна     Пронајдени се 504 записи.