Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

TROSOBEN STAN VO AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

74,000 eur
841 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 09:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Припор

1 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:36

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Шутка

20 eur
0 eur/m2

Површина: 2700m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:23

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

45 eur
0 eur/m2

Површина: 5470m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,111 eur
22 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 14:48

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 49m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 14:06

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 13:55

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 13:44

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1,200 eur
15 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 10:52

Контакт: Snezana

Продажба

KAPISTEC

Стан во Скопје, Капиштец

1,100 eur
17 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:51

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

31,000 eur
969 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:51

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,212 eur
33 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.12.2017 21:25

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 29.12.2017 14:45

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.12.2017 14:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

95,000 eur
826 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.12.2017 11:26

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 11:44

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 11:43

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 73m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 11:32

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 наредна страна последна страна     Пронајдени се 505 записи.