Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

180,000 eur
857 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 11:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

140,000 eur
824 eur/m2

Површина: 170m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 10:38

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 3345m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.01.2018 13:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.01.2018 13:35

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

43 eur
1 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.01.2018 13:32

Контакт: Snezana

Продажба

Peraia

Стан во Грција,

63,000 eur
788 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 04.01.2018 12:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Ѓорче петров

850 eur
20 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:18

Контакт: SONJA

Продажба

KOZLE-KAM MARKET

Куќa / Вила во Скопје, Козле

245,000 eur
1,114 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:17

Контакт: SONJA

Продажба

Itno prodavam

Стан во Скопје, Водно

220,000 eur
880 eur/m2

Површина: 250m2

Телефон: 078 824-471

Објавен на: 03.01.2018 21:35

Контакт: Zoran

Продажба

se prodava

Плац во Скопје, Населба лисиче

30,000 eur
100 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 071 275-434

Објавен на: 03.01.2018 20:33

Контакт: ZOKI - DzON

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 650m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 15:37

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 11:50

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1,150 eur
21 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 09:09

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1,060 eur
25 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 09:08

Контакт: Snezana

Продажба

TROSOBEN STAN VO AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

74,000 eur
841 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 09:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Припор

1 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:36

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Шутка

20 eur
0 eur/m2

Површина: 2700m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:23

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

45 eur
0 eur/m2

Површина: 5470m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,111 eur
22 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 14:48

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 наредна страна последна страна     Пронајдени се 504 записи.