Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,050 eur
12 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 14:20

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 10.01.2018 13:55

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Црниче

150,000 eur
508 eur/m2

Површина: 295m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 13:44

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Водно

310,000 eur
6,200 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 13:29

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Водно

700,000 eur
7,000 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 12:46

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Кисела вода

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 11:18

Контакт: Snezana

Продажба

DAME GRUEV

Стан во Скопје, Центар

66,000 eur
1,200 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 10.01.2018 10:50

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

850 eur
18 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 09.01.2018 22:45

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

250 eur
1 eur/m2

Површина: 325m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 20:33

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:36

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

45,000 eur
900 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

75,000 eur
521 eur/m2

Површина: 144m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:05

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

42,000 eur
636 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 15:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

40,000 eur
800 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 13:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:45

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

130,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:34

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

35,000 eur
152 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:14

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 504 записи.