Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 16:34

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 16:27

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 16:09

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

110,000 eur
1,392 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 15:06

Контакт: Snezana

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.01.2018 12:42

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

75,000 eur
904 eur/m2

Површина: 83m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 10:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

57,000 eur
838 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 09:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 17:08

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 16:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 16:11

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 14:40

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 4

55,000 eur
309 eur/m2

Површина: 178m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 13:33

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

11,000 eur
10 eur/m2

Површина: 1081m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 12:59

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Злокуќани

35,000 eur
70 eur/m2

Површина: 500m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 12:48

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 11.01.2018 12:46

Контакт: Abc Dom

Продажба

Kavala

Стан во Грција,

52,000 eur
650 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 11.01.2018 12:12

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1,180 eur
11 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 11.01.2018 09:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Злокуќани

70 eur
0 eur/m2

Површина: 7000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 15:30

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,050 eur
12 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 14:31

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 504 записи.