Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 16:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

120,000 eur
1,111 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 15:38

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 97m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 14:52

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 14:26

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 13:29

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

50,000 eur
926 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 12:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

60,500 eur
960 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 12:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

30 eur
0 eur/m2

Површина: 9400m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 11:43

Контакт: Snezana

Продажба

KUKA VO CENTAR

Куќa / Вила во Скопје, Центар

235,000 eur
1,022 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 09:50

Контакт: SONJA

Продажба

KARPOS

Стан во Скопје, Карпош 3

56,000 eur
1,120 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 09:49

Контакт: SONJA

Продажба

Plac

Плац во Скопје, Автокоманда

100 eur
0 eur/m2

Површина: 1674m2

Телефон:

Објавен на: 15.01.2018 19:19

Контакт: М

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Скопје север

60,000 eur
638 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 17:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Чаир

63,000 eur
663 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 16:50

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 4

70 eur
0 eur/m2

Површина: 1484m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 16:39

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Усје

25,000 eur
57 eur/m2

Површина: 440m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 16:29

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
750 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 09:19

Контакт: Snezana

Продажба

Аеродром

Стан во Скопје, Аеродром

90,000 eur
989 eur/m2

Површина: 91m2

Телефон: 075 336-667

Објавен на: 14.01.2018 19:31

Контакт: Виктор

Продажба

PRODAVAM ILI MENUVAM

Стан во Охрид,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 19:51

Контакт: maja

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 504 записи.