Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Водно

1,200 eur
13 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 14:39

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Debarska

Куќa / Вила во Струмица,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон:

Објавен на: 25.10.2017 13:46

Контакт: Igor Bachev

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

1,100 eur
15 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 11:27

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

120,000 eur
1,101 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 10:46

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

KUKA OD 83m2 VO KATLANOVO NAS. FAZANERIJA

Куќa / Вила во Скопје, Петровец

48,000 eur
578 eur/m2

Површина: 83m2

Телефон: 076 406-073

Објавен на: 24.10.2017 13:40

Контакт: Cane

Страни: прва страна претходна страна 21 22 23 24 25 26     Пронајдени се 505 записи.