Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

70,000 eur
598 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.01.2018 09:37

Контакт: Snezana

Продажба

GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

120,000 eur
545 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Продажба

NOVO LISICE

Стан во Скопје, Аеродром

53,000 eur
1,104 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:36

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

45,000 eur
1,023 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:36

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

950 eur
16 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:35

Контакт: SONJA

Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Orce nikolov

Деловен Простор во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:35

Контакт: dukan Mida

Продажба

markov manastir

Плац во Скопје, Останато

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 08:34

Контакт: ljupco

Продажба

Prodavam

Куќa / Вила во Скопје, Сопиште

11,500 eur
359 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 12:01

Контакт: Spirko

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

78,000 eur
963 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 10:04

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

132,000 eur
790 eur/m2

Површина: 167m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 17:21

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Охрид,

87,000 eur
1,740 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 17:12

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

55,000 eur
1,038 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 14:47

Контакт: Snezana

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

65,000 eur
1,182 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 14:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Prostran stan u Kavali!

Стан во Грција,

32,000 eur
416 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 12:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Stan u Peraia - 30m od mora!

Стан во Грција,

55,000 eur
1,222 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 11:12

Контакт: Ana Mayorov

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 505 записи.