Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

50 eur
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 12:57

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

50 eur
0 eur/m2

Површина: 598m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 12:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Припор

100 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 12:07

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Хром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:41

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Влае

1 eur
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталице 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

ekskluziven stan

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 102m2

Телефон: 072 272-104

Објавен на: 24.12.2017 11:20

Контакт: saso

Продажба

Стан во Карпош 4

Стан во Скопје, Карпош 4

60,000 eur
833 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 23.12.2017 20:52

Контакт: Горан

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

72,000 eur
1,161 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.12.2017 15:29

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

40 eur
0 eur/m2

Површина: 1712m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.12.2017 12:06

Контакт: Snezana

Продажба

PPRODAZBA NA STANOVI VO IZGRADBA

Стан во Скопје, Карпош 4

1,100 eur
31 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.12.2017 12:03

Контакт: Snezana

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

13,000 eur
250 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 22.12.2017 17:33

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

45 eur
0 eur/m2

Површина: 1985m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 16:47

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

150 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 16:34

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1358m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 13:54

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

70 eur
0 eur/m2

Површина: 902m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 13:43

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 наредна страна последна страна     Пронајдени се 504 записи.