Продажба - Земјоделско земјиште

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Маврово,

7,800 eur
7,800 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Кисела вода

40 eur
40 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:45

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Шутка

20 eur
0 eur/m2

Површина: 2700m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:18

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Тафталице 2

7,800 eur
7,800 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.07.2017 11:00

Контакт: Snezana

Продажба

OPSTINA GRADSKO

Земјоделско земјиште во Велес,

18,000 eur
3 eur/m2

Површина: 5200m2

Телефон: 02 277-8590

Објавен на: 18.06.2017 20:46

Контакт: Eli

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Останато

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1081m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.06.2017 15:56

Контакт: Snezana

Продажба

Plac vo Sopiste

Земјоделско земјиште во Скопје, Сопиште

20 eur
0 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 282-188

Објавен на: 10.06.2017 17:53

Контакт: sonja

Продажба

Ivana äibla 17

Земјоделско земјиште во Скопје, Бардовци

100,000 eur
8,333 eur/m2

Површина: 12m2

Телефон: 27735687023

Објавен на: 09.06.2017 10:56

Контакт: cashflows

Продажба

Бунарџик

Земјоделско земјиште во Скопје, Илинден

20 eur
0 eur/m2

Површина: 755m2

Телефон:

Објавен на: 07.05.2017 17:45

Контакт: Saso

Продажба

Niva

Земјоделско земјиште во Прилеп,

23,000 eur
9 eur/m2

Површина: 2500m2

Телефон:

Објавен на: 06.05.2017 10:01

Контакт: Marija

Продажба

с. Карбуница

Земјоделско земјиште во Кичево,

3 eur
0 eur/m2

Површина: 3600m2

Телефон:

Објавен на: 30.04.2017 18:34

Контакт: Маријан

Страни: 1     Пронајдени се 12 записи.