Продажба - Гаража

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Подземна гаража

Гаража во Скопје, Дебар маало

8,000 eur
500 eur/m2

Површина: 16m2

Телефон: 78451110

Објавен на: 21.02.2017 21:52

Контакт: Дубравка

Страни: 1     Пронајдени се 1 записи.