Продажба - Плац

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.11.2017 14:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.11.2017 12:30

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 5396m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.11.2017 17:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

55 eur
55 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.11.2017 19:23

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Бутел 1

32 eur
0 eur/m2

Површина: 1334m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.11.2017 18:00

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.11.2017 12:01

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.10.2017 16:52

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје,

50 eur
0 eur/m2

Површина: 598m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.10.2017 12:58

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

37,000 eur
1,028 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 28.10.2017 11:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 4

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 16:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Охрид,

87,000 eur
1,740 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 14:38

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

45 eur
0 eur/m2

Површина: 5470m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 17:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

35 eur
0 eur/m2

Површина: 14000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

25 eur
0 eur/m2

Површина: 2660m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 16:04

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

25 eur
0 eur/m2

Површина: 3800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 15:46

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

21 eur
0 eur/m2

Површина: 2000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 15:35

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Пржино

150,000 eur
920 eur/m2

Површина: 163m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.11.2017 16:04

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

30 eur
0 eur/m2

Површина: 9400m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.10.2017 13:38

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 4

70 eur
0 eur/m2

Површина: 1484m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.11.2017 12:34

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Усје

25,000 eur
57 eur/m2

Површина: 440m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.11.2017 16:54

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 5 наредна страна последна страна     Пронајдени се 89 записи.