Продажба - Плац

Подреди по:   цена Подреди по цена   |   датум на објавување   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Кисела вода

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 11:18

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1358m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 13:54

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 377m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 15:31

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 16:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Струмица,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.10.2017 11:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 204m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.12.2017 13:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.12.2017 14:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 650m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 15:37

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 3345m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.01.2018 13:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.11.2017 11:25

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Припор

1 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:36

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 14:35

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 5396m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.11.2017 17:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 16:11

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.11.2017 14:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.12.2017 13:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.12.2017 13:24

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 76 записи.