Продажба - Плац

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

SELO RASHTAK

Плац во Скопје, Останато

10 eur
0 eur/m2

Површина: 1260m2

Телефон: 076 240-595

Објавен на: 27.11.2017 13:46

Контакт: VLADIMIR ZAHARIEV

Продажба

Plac vo Sopiste

Плац во Скопје, Сопиште

20,000 eur
29 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 252-188

Објавен на: 27.11.2017 00:30

Контакт: Sonja

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5     Пронајдени се 82 записи.