Продажба - Плац

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

50 eur
0 eur/m2

Површина: 4000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 17:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

35 eur
0 eur/m2

Површина: 14000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 15:16

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

50 eur
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 12:57

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

50 eur
0 eur/m2

Површина: 598m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 12:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Припор

100 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.12.2017 12:07

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

40 eur
0 eur/m2

Површина: 1712m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.12.2017 12:06

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

45 eur
0 eur/m2

Површина: 1985m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 16:47

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

150 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 16:34

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1358m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 13:54

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

70 eur
0 eur/m2

Површина: 902m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 13:43

Контакт: Snezana

Продажба

Ezerski Lozja

Плац во Струга,

350,000 eur
304 eur/m2

Површина: 1150m2

Телефон: 070 880-800

Објавен на: 22.12.2017 00:10

Контакт: Shefik

Продажба

IMPULS

Плац во Скопје, Центар

111 eur
0 eur/m2

Површина: 2459m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.12.2017 13:10

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Пржино

150,000 eur
920 eur/m2

Површина: 163m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.12.2017 14:55

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

55 eur
55 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.12.2017 13:18

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Сопиште

150,000 eur
638 eur/m2

Површина: 235m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.12.2017 13:01

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 14:35

Контакт: Snezana

Продажба

zemjiste vo bitola

Плац во Битола,

60 eur
0 eur/m2

Површина: 3000m2

Телефон: 2456558

Објавен на: 08.12.2017 22:49

Контакт: Сузана

Продажба

Ulica 4

Плац во Скопје, Населба лисиче

30 eur
0 eur/m2

Површина: 550m2

Телефон:

Објавен на: 08.12.2017 10:47

Контакт: Mitra

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Тафталице 2

245,000 eur
1,361 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.12.2017 12:40

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Илинден

27 eur
0 eur/m2

Површина: 12500m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.12.2017 15:06

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 76 записи.