Продажба - Плац

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Струмица,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.10.2017 11:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.10.2017 16:52

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Шутка

38 eur
0 eur/m2

Површина: 3782m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.10.2017 13:23

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

85 eur
0 eur/m2

Површина: 2603m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.10.2017 13:07

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје,

50 eur
0 eur/m2

Површина: 598m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.10.2017 12:58

Контакт: Snezana

Продажба

Plac vo Sopiste

Плац во Скопје, Сопиште

18,000 eur
26 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 556-858

Објавен на: 28.10.2017 13:10

Контакт: stefan

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

37,000 eur
1,028 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 28.10.2017 11:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Водно

700,000 eur
7,000 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 16:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 4

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 16:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Охрид,

87,000 eur
1,740 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 14:38

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

40 eur
0 eur/m2

Површина: 1712m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 17:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

45 eur
0 eur/m2

Површина: 5470m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 17:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

35 eur
0 eur/m2

Површина: 14000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

25 eur
0 eur/m2

Површина: 2660m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 16:04

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

25 eur
0 eur/m2

Површина: 3800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 15:46

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

21 eur
0 eur/m2

Површина: 2000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 15:35

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

50 eur
0 eur/m2

Површина: 4000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 15:10

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

65,000 eur
22 eur/m2

Површина: 3000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 15:01

Контакт: Snezanal

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

45 eur
0 eur/m2

Површина: 1985m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 14:29

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

50 eur
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.10.2017 14:20

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 наредна страна последна страна     Пронајдени се 89 записи.