Продажба - Плац

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.07.2017 16:47

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

55 eur
55 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:47

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

72,000 eur
72,000 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Водно

310,000 eur
6,200 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

150 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.07.2017 12:08

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1358m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.07.2017 12:08

Контакт: Snezana

Продажба

Plac vo Sopiste

Плац во Скопје, Сопиште

2 eur
0 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 252-188

Објавен на: 19.07.2017 09:54

Контакт: Sonja

Продажба

Plac vo Sopiste

Плац во Скопје, Сопиште

20 eur
0 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 252-188

Објавен на: 16.07.2017 14:26

Контакт: Sonja

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 337m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.07.2017 22:26

Контакт: Snezana

Продажба

boris trajkovski

Плац во Скопје, Усје

1 eur
0 eur/m2

Површина: 440m2

Телефон:

Објавен на: 11.07.2017 10:10

Контакт: ivana

Продажба

Plac vo Sopiste

Плац во Скопје, Сопиште

20 eur
0 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 252-188

Објавен на: 10.07.2017 12:58

Контакт: Sonja

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Илинден

26 eur
0 eur/m2

Површина: 12500m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

45 eur
0 eur/m2

Површина: 5470m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

50 eur
0 eur/m2

Површина: 4000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

65,000 eur
22 eur/m2

Површина: 3000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:11

Контакт: Snezanal

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

50 eur
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:10

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

40 eur
0 eur/m2

Површина: 1712m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:09

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

250 eur
1 eur/m2

Површина: 325m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:08

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 5 наредна страна последна страна     Пронајдени се 82 записи.