Продажба - Магацински Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

MAGACIN VO GTC

Магацински Простор во Скопје, Центар

8,500 eur
1,214 eur/m2

Површина: 7m2

Телефон: 070 262-209

Објавен на: 13.12.2017 19:40

Контакт: Elena

Страни: 1     Пронајдени се 1 записи.