Продажба - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Продажба на дукан

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 18m2

Телефон:

Објавен на: 30.08.2017 11:01

Контакт: Saska

Продажба

Avnoj 78

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

18,000 eur
1,125 eur/m2

Површина: 16m2

Телефон:

Објавен на: 15.09.2017 13:50

Контакт: Lide

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Продажба

Kisela Voda

Деловен Простор во Скопје, Кисела вода

1,100 eur
30 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.09.2017 10:10

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

3,000 eur
77 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.09.2017 13:05

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 650m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:26

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,100 eur
11 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.10.2017 13:51

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Дуќан

Деловен Простор во Скопје, Центар

105,000 eur
2,333 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 19.10.2017 20:21

Контакт: Сандра

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

76,000 eur
1,462 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.10.2017 11:56

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1,200 eur
15 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 14:35

Контакт: Snezana

Продажба

BILIVA

Деловен Простор во Скопје, Капиштец

1,600 eur
40 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 6121958

Објавен на: 01.11.2017 19:58

Контакт: LJUPCO

Продажба

GTC DUKJAN

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 20m2

Телефон: 070 262-209

Објавен на: 03.11.2017 11:59

Контакт: Elena

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 29 записи.