Продажба - Деловен Простор

Подреди по:   цена Подреди по цена   |   датум на објавување   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 20:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 650m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 28.06.2017 13:07

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Струмица,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 3880m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.08.2017 11:03

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Продажба

Продажба на дукан

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 18m2

Телефон:

Објавен на: 30.08.2017 11:01

Контакт: Saska

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Останато

10 eur
1 eur/m2

Површина: 10m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.08.2017 09:38

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

12 eur
0 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.08.2017 19:50

Контакт: Snezana

Продажба

DUKAN VO KARPOSH4

Деловен Простор во Скопје, Карпош 4

350 eur
6 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 28.06.2017 11:53

Контакт: aco

Продажба

Pripor, Kisela Voda

Деловен Простор во Скопје,

600 eur
0 eur/m2

Површина: 1600m2

Телефон: 070 337-575

Објавен на: 12.08.2017 17:07

Контакт: Gordana

Продажба

VIKTORY

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,300 eur
10 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон:

Објавен на: 05.07.2017 10:44

Контакт: VIKTORIJA

Продажба

VIKTORY

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,300 eur
10 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон:

Објавен на: 05.07.2017 10:45

Контакт: VIKTORIJA

Продажба

SE PRODAVA DUKAN VO MICHURIN

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1,550 eur
30 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.07.2017 10:31

Контакт: LJUBINKA

Продажба

Avnoj 78

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

18,000 eur
1,125 eur/m2

Површина: 16m2

Телефон:

Објавен на: 15.09.2017 13:50

Контакт: Lide

Продажба

Ул.Петар Драпш бр.2А

Деловен Простор во Скопје, Кисела вода

30,000 eur
1,071 eur/m2

Површина: 28m2

Телефон:

Објавен на: 21.09.2017 14:54

Контакт: Предраг

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 27 записи.