Продажба - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

3,000 eur
77 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.09.2017 13:05

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Kisela Voda

Деловен Простор во Скопје, Кисела вода

1,100 eur
30 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.09.2017 10:10

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Продажба

Avnoj 78

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

18,000 eur
1,125 eur/m2

Површина: 16m2

Телефон:

Објавен на: 15.09.2017 13:50

Контакт: Lide

Продажба

Продажба на дукан

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 18m2

Телефон:

Објавен на: 30.08.2017 11:01

Контакт: Saska

Страни: прва страна претходна страна 1 2     Пронајдени се 30 записи.