Продажба - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Капиштец

50,000 eur
4,545 eur/m2

Површина: 11m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.11.2017 11:40

Контакт: Snezana

Продажба

Ул.Петар Драпш бр.2А

Деловен Простор во Скопје, Кисела вода

28,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 28m2

Телефон:

Објавен на: 22.11.2017 08:17

Контакт: Предраг

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

100,000 eur
1,538 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.11.2017 15:50

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

12 eur
0 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.11.2017 14:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

24,000 eur
1,143 eur/m2

Површина: 21m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.11.2017 11:23

Контакт: Snezana

Продажба

GTC DUKJAN

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 20m2

Телефон: 070 262-209

Објавен на: 03.11.2017 11:59

Контакт: Elena

Продажба

BILIVA

Деловен Простор во Скопје, Капиштец

1,600 eur
40 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 6121958

Објавен на: 01.11.2017 19:58

Контакт: LJUPCO

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1,200 eur
15 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 14:35

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

76,000 eur
1,462 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.10.2017 11:56

Контакт: Snezana

Продажба

Дуќан

Деловен Простор во Скопје, Центар

105,000 eur
2,333 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 19.10.2017 20:21

Контакт: Сандра

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,100 eur
11 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.10.2017 13:51

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 650m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:26

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 30 записи.