Продажба - Баракa

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Ѓорче петров

80,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.10.2017 11:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Железара

140,000 eur
1,167 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 12:53

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталице 2

150,000 eur
1,364 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталице 2

85,000 eur
1,308 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 17:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Кисела вода

70,000 eur
729 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.01.2018 13:41

Контакт: Snezana

Страни: 1     Пронајдени се 5 записи.