Продажба - Баракa

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Baraka se prodava

Баракa во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 071 200-146

Објавен на: 28.05.2017 10:10

Контакт: baraka

Продажба

ul Crnorizec Hrabar 22a

Баракa во Скопје, Населба лисиче

69,900 eur
1,075 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 072 228-003

Објавен на: 14.05.2017 22:35

Контакт: Slavko Nasulicev

Продажба

CITYLIFE

Баракa во Скопје,

100,000 eur
1,205 eur/m2

Површина: 83m2

Телефон:

Објавен на: 13.05.2017 23:18

Контакт: ZLATKO

Продажба

CITYLIFE

Баракa во Скопје,

150,000 eur
1,442 eur/m2

Површина: 104m2

Телефон:

Објавен на: 13.05.2017 23:17

Контакт: ZLATKO

Продажба

CITYLIFE

Баракa во Скопје, Влае

150,000 eur
1,442 eur/m2

Површина: 104m2

Телефон:

Објавен на: 13.05.2017 23:12

Контакт: ZLATKO

Продажба

CITYLIFE

Баракa во Скопје, Тафталиџе 1

150,000 eur
833 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон:

Објавен на: 13.05.2017 23:08

Контакт: ZLATKO

Продажба

CITYLIFE

Баракa во Скопје, Тафталиџе 1

260,000 eur
1,126 eur/m2

Површина: 231m2

Телефон:

Објавен на: 13.05.2017 23:02

Контакт: ZLATKO

Продажба

CITYLIFE

Баракa во Скопје,

115,000 eur
871 eur/m2

Површина: 132m2

Телефон:

Објавен на: 13.05.2017 22:59

Контакт: ZLATKO

Продажба

CITYLIFE

Баракa во Скопје, Ново лисиче

90,000 eur
882 eur/m2

Површина: 102m2

Телефон:

Објавен на: 13.05.2017 22:57

Контакт: ZLATKO

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Железара

140,000 eur
1,167 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.05.2017 13:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Железара

140,000 eur
1,167 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.04.2017 12:39

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталице 2

70,000 eur
921 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.04.2017 11:54

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталице 2

150,000 eur
1,364 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.04.2017 13:31

Контакт: Snezana

Страни: 1     Пронајдени се 13 записи.