Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:36

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Влае

1 eur
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

Roman-Real Estate

Куќa / Вила во Грција,

275,000 eur
1,528 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 21.12.2017 14:05

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Хиподром

100,000 eur
641 eur/m2

Површина: 156m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.12.2017 12:59

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

KUKA VO CENTAR

Куќa / Вила во Скопје, Центар

235,000 eur
1,022 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 09:50

Контакт: SONJA

Продажба

Ул.Кичевска 17

Куќa / Вила во Битола,

90,000 eur
750 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 11.12.2017 20:41

Контакт: Славјанка

Продажба

GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

120,000 eur
545 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Продажба

KOZLE-KAM MARKET

Куќa / Вила во Скопје, Козле

245,000 eur
1,114 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:17

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

230,000 eur
1,095 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.11.2017 11:21

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Злокуќани

270,000 eur
1,350 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.12.2017 15:56

Контакт: Snezana

Продажба

BILIVA

Куќa / Вила во Скопје, Ченто

130,000 eur
333 eur/m2

Површина: 390m2

Телефон: 6121958

Објавен на: 12.11.2017 17:54

Контакт: LJUPCO

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

70,000 eur
452 eur/m2

Површина: 155m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.12.2017 14:30

Контакт: Snezana

Продажба

Dukan Дуќан

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 4

1,600 eur
48 eur/m2

Површина: 33m2

Телефон: 071 905-762

Објавен на: 09.11.2017 19:42

Контакт: Иле

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Даме груев

180,000 eur
818 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.12.2017 14:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

45,000 eur
900 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

75,000 eur
521 eur/m2

Површина: 144m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:05

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

42,000 eur
636 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 15:49

Контакт: Snezana

Продажба

Hristo Cernopeev

Куќa / Вила во Скопје, Водно

250,000 eur
1,029 eur/m2

Површина: 243m2

Телефон: 076 262-680

Објавен на: 08.11.2017 17:51

Контакт: Lidija

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.