Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена Подреди по цена   |   датум на објавување   |   слика
Продажба

KUKA VO GJORCE PETROV

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.12.2017 14:18

Контакт: snezana

Продажба

skopje makedonija

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон: 077 537-916

Објавен на: 29.10.2017 16:47

Контакт: oglas

Продажба

kozle 208

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон: 077 537-916

Објавен на: 29.10.2017 16:48

Контакт: oglas

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

1 eur
0 eur/m2

Површина: 360m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.11.2017 15:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 14:40

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Струга,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 400m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 01.11.2017 18:03

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.01.2018 13:35

Контакт: Snezana

Продажба

Debarska

Куќa / Вила во Струмица,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон:

Објавен на: 25.10.2017 13:46

Контакт: Igor Bachev

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 15:33

Контакт: Snezana

Продажба

15-ti Maj

Куќa / Вила во Куманово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон:

Објавен на: 03.11.2017 19:11

Контакт: Tairovski Albert

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:45

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Влае

1 eur
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

ul.1 br.46

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

239 eur
0 eur/m2

Површина: 1037m2

Телефон: 0038978421603

Објавен на: 30.10.2017 12:45

Контакт: Katerina

Продажба

Dukan Дуќан

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 4

1,600 eur
48 eur/m2

Површина: 33m2

Телефон: 071 905-762

Објавен на: 09.11.2017 19:42

Контакт: Иле

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.