Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Podmolje

Куќa / Вила во Охрид,

62,000 eur
95 eur/m2

Површина: 650m2

Телефон: 0046721889842

Објавен на: 05.11.2017 19:57

Контакт: Olivera Cavdarovska

Продажба

15-ti Maj

Куќa / Вила во Куманово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон:

Објавен на: 03.11.2017 19:11

Контакт: Tairovski Albert

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Струга,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 400m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 01.11.2017 18:03

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

180,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 01.11.2017 15:38

Контакт: Snezana

Продажба

ul.1 br.46

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

239 eur
0 eur/m2

Површина: 1037m2

Телефон: 0038978421603

Објавен на: 30.10.2017 12:45

Контакт: Katerina

Продажба

kozle 208

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон: 077 537-916

Објавен на: 29.10.2017 16:48

Контакт: oglas

Продажба

skopje makedonija

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон: 077 537-916

Објавен на: 29.10.2017 16:47

Контакт: oglas

Продажба

Debarska

Куќa / Вила во Струмица,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон:

Објавен на: 25.10.2017 13:46

Контакт: Igor Bachev

Продажба

KUKA OD 83m2 VO KATLANOVO NAS. FAZANERIJA

Куќa / Вила во Скопје, Петровец

48,000 eur
578 eur/m2

Површина: 83m2

Телефон: 076 406-073

Објавен на: 24.10.2017 13:40

Контакт: Cane

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4     Пронајдени се 71 записи.