Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

KUKA VO GJORCE PETROV

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.12.2017 14:18

Контакт: snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Козле

220,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.12.2017 17:22

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Хиподром

100,000 eur
641 eur/m2

Површина: 156m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.12.2017 12:59

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Даме груев

180,000 eur
818 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.12.2017 14:13

Контакт: Snezana

Продажба

Ул.Кичевска 17

Куќa / Вила во Битола,

90,000 eur
750 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 11.12.2017 20:41

Контакт: Славјанка

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Злокуќани

270,000 eur
1,350 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.12.2017 15:56

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

70,000 eur
452 eur/m2

Површина: 155m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.12.2017 14:30

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

155,000 eur
861 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.12.2017 15:16

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

180,000 eur
514 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.11.2017 17:18

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

230,000 eur
1,095 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.11.2017 11:21

Контакт: Snezana

Продажба

Eksluzivna Ponuda

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

150,000 eur
630 eur/m2

Површина: 238m2

Телефон:

Објавен на: 18.11.2017 15:03

Контакт: Ljupco

Продажба

Rilski Kongres

Куќa / Вила во Скопје, Црниче

240,000 eur
964 eur/m2

Површина: 249m2

Телефон:

Објавен на: 18.11.2017 15:02

Контакт: Lupco

Продажба

Kukja

Куќa / Вила во Скопје, Центар

850,000 eur
2,429 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон:

Објавен на: 15.11.2017 09:55

Контакт: Zoran

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.11.2017 15:42

Контакт: Snezana

Продажба

BILIVA

Куќa / Вила во Скопје, Ченто

130,000 eur
333 eur/m2

Површина: 390m2

Телефон: 6121958

Објавен на: 12.11.2017 17:54

Контакт: LJUPCO

Продажба

Dukan Дуќан

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 4

1,600 eur
48 eur/m2

Површина: 33m2

Телефон: 071 905-762

Објавен на: 09.11.2017 19:42

Контакт: Иле

Продажба

Hristo Cernopeev

Куќa / Вила во Скопје, Водно

250,000 eur
1,029 eur/m2

Површина: 243m2

Телефон: 076 262-680

Објавен на: 08.11.2017 17:51

Контакт: Lidija

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.