Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

35,000 eur
152 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

100,000 eur
1,667 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 16:48

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

30,000 eur
375 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 16:33

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

150,000 eur
1,875 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 15:53

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

100,000 eur
952 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 15:46

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 15:33

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

1 eur
0 eur/m2

Површина: 360m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

180,000 eur
857 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 11:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

140,000 eur
824 eur/m2

Површина: 170m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 10:38

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.01.2018 13:35

Контакт: Snezana

Продажба

KOZLE-KAM MARKET

Куќa / Вила во Скопје, Козле

245,000 eur
1,114 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:17

Контакт: SONJA

Продажба

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Влае

1 eur
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

Roman-Real Estate

Куќa / Вила во Грција,

275,000 eur
1,528 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 21.12.2017 14:05

Контакт: Ana Mayorov

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.