Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

milepop jordanov br 1

Куќa / Вила во Скопје, Козле

240,000 eur
923 eur/m2

Површина: 260m2

Телефон: 00306999202891

Објавен на: 22.04.2017 08:58

Контакт: Lidija

Продажба

Gorica

Куќa / Вила во Охрид,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 433m2

Телефон: 070 750-212

Објавен на: 19.04.2017 19:42

Контакт: Alen Petreski

Продажба

PRODAZBA KUCA I PLAC KOZLE-SKOPJE

Куќa / Вила во Скопје, Козле

170,000 eur
2,500 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 3085050

Објавен на: 18.04.2017 16:35

Контакт: TANJA I BOZANA

Продажба

kozle 208

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон: 077 589-181

Објавен на: 17.04.2017 17:49

Контакт: oglas

Продажба

skopje makedonija

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон:

Објавен на: 17.04.2017 17:48

Контакт: oglas

Продажба

ул.Загребска бр.5

Куќa / Вила во Скопје, Центар

180,000 eur
1,125 eur/m2

Површина: 160m2

Телефон: 0038925200749

Објавен на: 13.04.2017 20:04

Контакт: tatjana dobreva

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

95 eur
1 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.04.2017 15:17

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.04.2017 14:00

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Останато

70,000 eur
452 eur/m2

Површина: 155m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.04.2017 13:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

1 eur
0 eur/m2

Површина: 360m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.04.2017 20:05

Контакт: Snezana

Продажба

Kuka vo Butel 1

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 280m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.04.2017 20:03

Контакт: Silvana,Ljubinka

Продажба

KUKA VO GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215,000 eur
247 eur/m2

Површина: 870m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.04.2017 20:02

Контакт: Snezana,LJubinka

Продажба

LUKSUZEN APARTMAN VO ZLOKUKANI

Куќa / Вила во Скопје, Злокуќани

1 eur
0 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.04.2017 20:01

Контакт: Radica,LJubinka

Продажба

KUKA VO JURUMLERI

Куќa / Вила во Скопје, Илинден

55,100 eur
324 eur/m2

Површина: 170m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.04.2017 20:00

Контакт: Snezana,LJubinka

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје,

87,000 eur
1,740 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.04.2017 16:11

Контакт: Snezana

Продажба

Петко Јанчевски 1а

Куќa / Вила во Скопје, Радишани

110,000 eur
696 eur/m2

Површина: 158m2

Телефон: 076 273-115

Објавен на: 04.04.2017 23:22

Контакт: Фони

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.