Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1,040 eur
19 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 13:21

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 16:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

58,500 eur
813 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.01.2018 16:12

Контакт: Snezana

Продажба

Treta Makedonska Brigada

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 26.12.2017 10:17

Контакт: tinco

Продажба

Nov stan debar malo.centar

Стан во Скопје, Дебар маало

1,230 eur
21 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 071 333-910

Објавен на: 01.12.2017 08:07

Контакт: bobi

Продажба

se prodava trosoben stan 87m2

Стан во Скопје, Радишани

48,000 eur
552 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон:

Објавен на: 01.02.2018 12:14

Контакт: Marjan

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Охрид,

18,000 eur
720 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.01.2018 14:01

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Козле

90,000 eur
909 eur/m2

Површина: 99m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.01.2018 14:53

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ново лисиче

95,000 eur
826 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.01.2018 10:52

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

55,000 eur
1,146 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 13:07

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

99,000 eur
846 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.01.2018 10:48

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

50,000 eur
926 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 12:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Чаир

63,000 eur
663 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 16:50

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

900 eur
20 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 16:50

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 наредна страна последна страна     Пронајдени се 297 записи.