Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1,180 eur
11 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 11.01.2018 09:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

132,000 eur
759 eur/m2

Површина: 174m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:35

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

43,000 eur
896 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 04.02.2018 15:07

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

100,000 eur
800 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:36

Контакт: SONJA

Продажба

Thessaloniki

Стан во Грција,

32,000 eur
842 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 05.01.2018 13:39

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Peraia

Стан во Грција,

63,000 eur
788 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 04.01.2018 12:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 11:44

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 16:02

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Хром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:41

Контакт: Abc Dom

Продажба

Стан во Карпош 4

Стан во Скопје, Карпош 4

60,000 eur
833 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 06.02.2018 09:50

Контакт: Горан

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

72,000 eur
1,161 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 15:42

Контакт: Snezana

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

13,000 eur
250 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 22.12.2017 17:33

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Roman-RealEstate

Стан во Грција,

50,000 eur
781 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 6999453945

Објавен на: 21.12.2017 13:58

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

21,500 eur
597 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 21.12.2017 13:52

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

60,000 eur
882 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 14:46

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

62,000 eur
984 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.12.2017 11:13

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

NOVO LISICE

Стан во Скопје, Аеродром

51,000 eur
1,063 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 09.02.2018 10:14

Контакт: SONJA

Продажба

KAPISTEC

Стан во Скопје, Капиштец

1,100 eur
17 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:51

Контакт: SONJA

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Хром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 18.12.2017 12:18

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 297 записи.