Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

Luksuzan stan u centru Soluna!

Стан во Грција,

93,000 eur
1,240 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 24.01.2018 15:11

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

890 eur
8 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:35

Контакт: SONJA

Продажба

Useljiv stan u Solunu!

Стан во Грција,

19,000 eur
365 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 24.01.2018 00:23

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

65,000 eur
956 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 12:43

Контакт: SONJA

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

1 eur
0 eur/m2

Површина: 113m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:46

Контакт: Abc Dom

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

1,100 eur
32 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон:

Објавен на: 06.02.2018 11:16

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
25 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 12:43

Контакт: SONJA

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

65,000 eur
1,182 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 14:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Prostran stan u Kavali!

Стан во Грција,

32,000 eur
416 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 12:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Stan u Peraia - 30m od mora!

Стан во Грција,

55,000 eur
1,222 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 11:12

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 97m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 14:52

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 13:29

Контакт: Abc Dom

Продажба

Аеродром

Стан во Скопје, Аеродром

90,000 eur
989 eur/m2

Површина: 91m2

Телефон: 075 336-667

Објавен на: 14.01.2018 19:31

Контакт: Виктор

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.01.2018 12:42

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 11:44

Контакт: Snezana

Продажба

Kavala

Стан во Грција,

52,000 eur
650 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 11.01.2018 12:12

Контакт: Ana Mayorov

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 297 записи.