Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

87,000 eur
897 eur/m2

Површина: 97m2

Телефон:

Објавен на: 02.02.2018 12:17

Контакт: Abc Dom

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

111 eur
2 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 16:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

1,150 eur
27 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 14:23

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

42,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 21:28

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

300,000 eur
2,000 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:38

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

38,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон:

Објавен на: 13.02.2018 20:56

Контакт: SONJA

Продажба

Renoviran stan u Solunu!

Стан во Грција,

69,000 eur
1,150 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 01.02.2018 01:10

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

GRAND PRESTIGE TAFTALIGE

Стан во Скопје, Карпош 1

83,000 eur
1,051 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 31.01.2018 15:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Roman Real Estate

Стан во Грција,

72,000 eur
900 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 30.01.2018 21:15

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Stan u Solunu!

Стан во Грција,

21,000 eur
313 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 30.01.2018 17:39

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Stan u Agia Triadi!

Стан во Грција,

42,000 eur
840 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 29.01.2018 13:04

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Stan sa dvorištem u Kavali!

Стан во Грција,

55,000 eur
733 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 26.01.2018 22:42

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Povoljan stan u Kavali!

Стан во Грција,

17,000 eur
567 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 26.01.2018 17:25

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Влае

900 eur
15 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 12:44

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Карпош 2

50,000 eur
909 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 04.02.2018 20:33

Контакт: SONJA

Продажба

teodosie gologanov

Стан во Скопје, Центар

74,800 eur
1,100 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 070 899-903

Објавен на: 24.01.2018 21:56

Контакт: zoran

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

87,000 eur
967 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 30.01.2018 19:13

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

53,000 eur
946 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 04.02.2018 15:06

Контакт: SONJA

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 297 записи.