Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

120,000 eur
1,101 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 10:46

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

1,100 eur
15 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 11:27

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Водно

1,200 eur
13 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 14:39

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

120,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 15:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Prodavam stan vo Kisela Voda- Stara Rampa

Стан во Скопје, Кисела вода

45,000 eur
703 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 078 220-682

Објавен на: 26.10.2017 21:51

Контакт: Bojan

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

81,000 eur
1,227 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 10:44

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

96,000 eur
1,103 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 11:10

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur
0 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:03

Контакт: AbcDom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:03

Контакт: AbcDom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:04

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:04

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:04

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

1 eur
0 eur/m2

Површина: 71m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:05

Контакт: Светлана

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:05

Контакт: AbcDom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

1 eur
0 eur/m2

Површина: 71m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:05

Контакт: Светлана

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:06

Контакт: Светлана

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

1 eur
0 eur/m2

Површина: 71m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:06

Контакт: Светлана

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:06

Контакт: АБЦ ДОМ

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

1 eur
0 eur/m2

Површина: 66 m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:07

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:08

Контакт: Abc Dom

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 319 записи.