Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

GORCE PETROV

Стан во Скопје, Ѓорче петров

800 eur
15 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон:

Објавен на: 09.12.2017 21:26

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1,050 eur
18 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 16:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

900 eur
20 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 14:51

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Ѓорче петров

76,000 eur
760 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 00:14

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,200 eur
32 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.12.2017 19:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

39,000 eur
1,219 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.12.2017 17:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

70,000 eur
1,014 eur/m2

Површина: 69m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.12.2017 13:36

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон:

Објавен на: 06.12.2017 12:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur
0 eur/m2

Површина: 33m2

Телефон:

Објавен на: 06.12.2017 11:48

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 06.12.2017 11:34

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон:

Објавен на: 06.12.2017 11:27

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 49m2

Телефон:

Објавен на: 06.12.2017 11:15

Контакт: Abc Dom

Продажба

СТАН 64 М2 - 730еур/m2

Стан во Скопје, Ѓорче петров

46,700 eur
730 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 075 579-959

Објавен на: 06.12.2017 10:54

Контакт: Марјан

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 05.12.2017 12:22

Контакт: Abc Dom

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Ѓорче петров

860 eur
18 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон:

Објавен на: 05.12.2017 10:21

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.12.2017 17:03

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 наредна страна последна страна     Пронајдени се 319 записи.