Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Ѓорче петров

76,000 eur
760 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 15.12.2017 10:51

Контакт: SONJA

Продажба

Stan u Perei!

Стан во Грција,

37,000 eur
587 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 6999453945

Објавен на: 14.12.2017 14:35

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Epivates, renoviran apartman

Стан во Грција,

34,000 eur
850 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 14.12.2017 14:23

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Бардовци

115,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.12.2017 12:35

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Ѓорче петров

850 eur
19 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 21:41

Контакт: SONJA

Продажба

Krste Arsenov 1/4-19

Стан во Скопје, Чаир

28,000 eur
509 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 070 262-209

Објавен на: 13.12.2017 19:41

Контакт: Elena

Продажба

Ул. Решат Џафер бр.17

Стан во Скопје, Бит пазар

160,000 eur
976 eur/m2

Површина: 164m2

Телефон: 070 262-209

Објавен на: 13.12.2017 19:41

Контакт: Elena

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

46,000 eur
1,150 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 13.12.2017 15:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.12.2017 13:49

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

111 eur
2 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 13.12.2017 13:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 12.12.2017 14:39

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

99,999 eur
855 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.12.2017 14:26

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

1,050 eur
18 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 11.12.2017 10:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

1,230 eur
21 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 11.12.2017 09:39

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

GORCE PETROV

Стан во Скопје, Ѓорче петров

800 eur
15 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон:

Објавен на: 09.12.2017 21:26

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1,050 eur
18 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 16:26

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 наредна страна последна страна     Пронајдени се 317 записи.