Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

65,000 eur
1 eur/m2

Површина: 65000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 16:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

60,000 eur
882 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 16:07

Контакт: Snezana

Продажба

AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI PROSTOR

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1111m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 15:56

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

64,000 eur
1,103 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 14:19

Контакт: Snezana

Продажба

Roman-RealEstate

Стан во Грција,

50,000 eur
781 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 6999453945

Објавен на: 21.12.2017 13:58

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ново лисиче

54,990 eur
859 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 13:58

Контакт: Snezana

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

21,500 eur
597 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 21.12.2017 13:52

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Odličan stan u novoj zgradi

Стан во Грција,

31,000 eur
775 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 21.12.2017 13:49

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 12:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

60,000 eur
896 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 12:06

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Ѓорче петров

850 eur
19 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон:

Објавен на: 20.12.2017 23:24

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
21 eur/m2

Површина: 49m2

Телефон:

Објавен на: 20.12.2017 11:14

Контакт: SONJA

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

62,000 eur
984 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.12.2017 11:13

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

RASADNIK

Стан во Скопје, Кисела вода

27,500 eur
948 eur/m2

Површина: 29m2

Телефон:

Објавен на: 20.12.2017 09:47

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

47,000 eur
810 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.12.2017 14:20

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон:

Објавен на: 19.12.2017 11:51

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 19.12.2017 11:06

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,230 eur
21 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.12.2017 19:25

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

58,500 eur
813 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.12.2017 18:30

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 наредна страна последна страна     Пронајдени се 319 записи.