Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Расадник-лам.Б

Стан во Охрид,

600 eur
10 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 046 253-104

Објавен на: 26.12.2017 12:23

Контакт: Данче

Продажба

Бул.Туристичка

Стан во Охрид,

900 eur
26 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 046 253-104

Објавен на: 26.12.2017 12:10

Контакт: Данче

Продажба

Treta Makedonska Brigada

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 26.12.2017 10:17

Контакт: tinco

Продажба

*ПРЕКРАСЕН СТАН*

Стан во Скопје, Аеродром

83,000 eur
892 eur/m2

Површина: 93m2

Телефон:

Објавен на: 26.12.2017 07:55

Контакт: Предраг

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Хром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:41

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталице 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

ekskluziven stan

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 102m2

Телефон: 072 272-104

Објавен на: 24.12.2017 11:20

Контакт: saso

Продажба

Стан во Карпош 4

Стан во Скопје, Карпош 4

60,000 eur
833 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 23.12.2017 20:52

Контакт: Горан

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

72,000 eur
1,161 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.12.2017 15:29

Контакт: Snezana

Продажба

PPRODAZBA NA STANOVI VO IZGRADBA

Стан во Скопје, Карпош 4

1,100 eur
31 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.12.2017 12:03

Контакт: Snezana

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

13,000 eur
250 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 22.12.2017 17:33

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

88,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон:

Објавен на: 22.12.2017 13:10

Контакт: SONJA

Продажба

gorce petrov

Стан во Скопје, Ѓорче петров

850 eur
19 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон:

Објавен на: 22.12.2017 13:04

Контакт: SONJA

Продажба

gorce petrov

Стан во Скопје, Ѓорче петров

850 eur
19 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон:

Објавен на: 22.12.2017 13:04

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

55,000 eur
1,146 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.12.2017 11:30

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

65,000 eur
1 eur/m2

Површина: 65000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 16:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

60,000 eur
882 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 16:07

Контакт: Snezana

Продажба

AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI PROSTOR

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1111m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.12.2017 15:56

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 317 записи.