Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

KAPISTEC

Стан во Скопје, Капиштец

1,100 eur
17 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:51

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

31,000 eur
969 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:51

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,212 eur
33 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.12.2017 21:25

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 29.12.2017 14:45

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

95,000 eur
826 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.12.2017 11:26

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 11:44

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 11:43

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 73m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 11:32

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 16:02

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Автокоманда

1 eur
0 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 12:40

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 12:02

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Мичурин

1 eur
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 11:31

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Мичурин

1 eur
0 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 27.12.2017 10:45

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 319 записи.