Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

795 eur
10 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:17

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

795 eur
10 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:16

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,212 eur
18 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:14

Контакт: Snezana

Продажба

Thessaloniki

Стан во Грција,

32,000 eur
842 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 05.01.2018 13:39

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

43 eur
1 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.01.2018 13:32

Контакт: Snezana

Продажба

Peraia

Стан во Грција,

63,000 eur
788 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 04.01.2018 12:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Ѓорче петров

850 eur
20 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:18

Контакт: SONJA

Продажба

Itno prodavam

Стан во Скопје, Водно

220,000 eur
880 eur/m2

Површина: 250m2

Телефон: 078 824-471

Објавен на: 03.01.2018 21:35

Контакт: Zoran

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 11:50

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1,150 eur
21 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 09:09

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1,060 eur
25 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 09:08

Контакт: Snezana

Продажба

TROSOBEN STAN VO AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

74,000 eur
841 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 09:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,111 eur
22 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 14:48

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 49m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 14:06

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 13:55

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 13:44

Контакт: Abc Dom

Продажба

KAPISTEC

Стан во Скопје, Капиштец

1,100 eur
17 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:51

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

31,000 eur
969 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:51

Контакт: SONJA

Продажба

PORTA KOZLE

Стан во Скопје, Козле

920 eur
12 eur/m2

Површина: 78m2

Телефон:

Објавен на: 01.01.2018 17:50

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,212 eur
33 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.12.2017 21:25

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 317 записи.