Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Скопје север

60,000 eur
638 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 17:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Чаир

63,000 eur
663 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 16:50

Контакт: Snezana

Продажба

Аеродром

Стан во Скопје, Аеродром

90,000 eur
989 eur/m2

Површина: 91m2

Телефон: 075 336-667

Објавен на: 14.01.2018 19:31

Контакт: Виктор

Продажба

PRODAVAM ILI MENUVAM

Стан во Охрид,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 19:51

Контакт: maja

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 16:34

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 16:27

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 16:09

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

110,000 eur
1,392 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 15:06

Контакт: Snezana

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.01.2018 12:42

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

75,000 eur
904 eur/m2

Површина: 83m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 10:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

57,000 eur
838 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 09:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 17:08

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 11.01.2018 12:46

Контакт: Abc Dom

Продажба

Kavala

Стан во Грција,

52,000 eur
650 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 11.01.2018 12:12

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1,180 eur
11 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 11.01.2018 09:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 10.01.2018 13:55

Контакт: Abc Dom

Продажба

DAME GRUEV

Стан во Скопје, Центар

66,000 eur
1,200 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 10.01.2018 10:50

Контакт: SONJA

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 319 записи.