Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

78,000 eur
963 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 10:04

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

55,000 eur
1,038 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 14:47

Контакт: Snezana

Продажба

Roman-Real Estate

Стан во Грција,

65,000 eur
1,182 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 14:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Prostran stan u Kavali!

Стан во Грција,

32,000 eur
416 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 12:13

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Stan u Peraia - 30m od mora!

Стан во Грција,

55,000 eur
1,222 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 17.01.2018 11:12

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

900 eur
11 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 17.01.2018 08:58

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

920 eur
32 eur/m2

Површина: 29m2

Телефон:

Објавен на: 17.01.2018 08:56

Контакт: SONJA

Продажба

TAFTALIDZE

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,100 eur
20 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 17.01.2018 08:52

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 16:19

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 97m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 14:52

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 14:26

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 13:29

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

50,000 eur
926 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 12:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

60,500 eur
960 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 12:14

Контакт: Snezana

Продажба

KARPOS

Стан во Скопје, Карпош 3

56,000 eur
1,120 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 09:49

Контакт: SONJA

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 319 записи.