Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

prodavam stan

Стан во Скопје, Козле

48,000 eur
1,200 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 03.12.2017 13:34

Контакт: aleksandar

Продажба

prodavam stan vo kozle

Стан во Скопје, Козле

48,000 eur
1,200 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 03.12.2017 13:23

Контакт: aleksandar

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

950 eur
12 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.12.2017 18:53

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Охрид,

1,100 eur
11 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.12.2017 18:24

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 02.12.2017 13:54

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.12.2017 11:32

Контакт: Snezana

Продажба

Ul.Hristo Smirnenski Br.25

Стан во Скопје, Центар

84,000 eur
1,200 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 306-3020

Објавен на: 01.12.2017 08:51

Контакт: Daniela

Продажба

Centar . Andon dukov 3/8

Стан во Скопје, Центар

1,230 eur
21 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 071 333-910

Објавен на: 01.12.2017 08:12

Контакт: bobi

Продажба

Nov stan debar malo.centar

Стан во Скопје, Дебар маало

1,230 eur
21 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 071 333-910

Објавен на: 01.12.2017 08:07

Контакт: bobi

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

62,000 eur
925 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 12:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

52,000 eur
1,083 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 11:16

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 наредна страна последна страна     Пронајдени се 319 записи.