Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

45,000 eur
789 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:48

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
21 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:48

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

300,000 eur
2,000 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:38

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

40,000 eur
1,026 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:37

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

100,000 eur
800 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:36

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

85,000 eur
977 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:36

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

76,000 eur
1,206 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:36

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

890 eur
8 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:35

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

132,000 eur
759 eur/m2

Површина: 174m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:35

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

88,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:34

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

78,000 eur
963 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:34

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

900 eur
11 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:34

Контакт: SONJA

Продажба

AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

80,000 eur
1,013 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:33

Контакт: SONJA

Продажба

TAFTALIDZE

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
18 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:33

Контакт: SONJA

Продажба

AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

1,100 eur
32 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:33

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Бардовци

725 eur
6 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 11:53

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

42,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 21:28

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

920 eur
32 eur/m2

Површина: 29m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 21:27

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Влае

900 eur
15 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 12:44

Контакт: SONJA

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 297 записи.