Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.07.2017 16:47

Контакт: Snezana

Продажба

Козјак 35-3

Стан во Скопје, Кисела вода

45,000 eur
714 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 15:51

Контакт: ACE

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:55

Контакт: Abc Dom

Продажба

prodazba na kuka

Куќa / Вила во Скопје, Аеродром

55,000 eur
786 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 21:41

Контакт: zoran

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталице 2

70,000 eur
921 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:51

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Маврово,

7,800 eur
7,800 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

55 eur
55 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:47

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Кисела вода

40 eur
40 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:45

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

72,000 eur
72,000 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Водно

310,000 eur
6,200 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Железара

140,000 eur
1,167 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:40

Контакт: Snezana

Продажба

kozle 208

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон: 077 537-916

Објавен на: 24.07.2017 13:25

Контакт: oglas

Продажба

skopje makedonija

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 540m2

Телефон: 077 537-916

Објавен на: 24.07.2017 13:23

Контакт: oglas

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.