Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:18

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 05.01.2018 13:05

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 05.01.2018 12:21

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 10:50

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 14:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 13:58

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 11:39

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 11:38

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Dimitar Vlahov br.98

Деловен Простор во Кочани, Центар

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 20:33

Контакт: Kate

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Кисела вода

340 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 17:30

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 14:55

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

380 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.01.2018 14:10

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 12:39

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 12:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

700 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 104m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 19:01

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

300 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 28m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 17:15

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 16:34

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 13:19

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,000 eur/месец
12 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 10:41

Контакт: Snezana

Изнајмување

DELOVEN PROSTOR - DUCAN

Деловен Простор во Скопје, Влае

800 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 10:25

Контакт: Zdravko

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 459 записи.