Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

3,000 eur/месец
22 eur/m2

Површина: 136m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 17:07

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

280 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.01.2018 14:49

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 09.01.2018 14:42

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.01.2018 14:37

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 09.01.2018 14:26

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 09.01.2018 13:45

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,500 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.01.2018 00:46

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 14m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:21

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:20

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:20

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

200 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:18

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:18

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 05.01.2018 13:05

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 05.01.2018 12:21

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 10:50

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 14:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 13:58

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 11:39

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 452 записи.