Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 11:37

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 10:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Тафталице 2

1,500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 14:55

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Магацински Простор во Скопје, Визбегово

1,500 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 13:59

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Магацински Простор во Скопје, Визбегово

1,500 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 13:59

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 13:32

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 13:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Црниче

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 12:45

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

350 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 29.11.2017 10:52

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

800 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 12:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

800 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 135m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 12:04

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 11:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 11:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Центар

650 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.11.2017 15:35

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.11.2017 19:57

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 345m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.11.2017 12:53

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 15:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 14:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 11:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 10:07

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 19 20 21 22 23 24 25 наредна страна последна страна     Пронајдени се 490 записи.